Rustne Hjuldele Til Fagligt Indlæg  Jpeg

Action Learning som katalysator – fagligt arrangement mandag den 8. maj 2017

Action Learning som katalysator for dobbelt fokus på opgave og proces: 

“Hvordan gør vi psykodynamisk tænkning relevant og værdiskabende i en forretningsfokuseret kontekst?”

Tid og sted

Mandag d. 8. maj 2017 kl. 19-21
i
VerdensKulturCentret

LOKALE 305, 3.sal Nørre Allé 7

2200 København N

Program

19.00:  Fagligt arrangement: Action Learning som katalysator for dobbelt fokus på opgave og proces
Ved Lotte Svalgaard og Dorte Sandager

20.00:  Temastorgruppe.

20.50:  Pause: øl, vand og kaffe

21.00:  Generalforsamling (se dagsorden i særskilt opslag på hjemmesiden)

Vi præsenterer Action Labs® erfaringer med at hjælpe grupper i en forretningsorienteret kontekst til aktivt at tænke under beskydning, bruge følelser som data, samt reflektere, mens de arbejder på strategisk vigtige opgaver.

Først en kort gennemgang af Action Learning som metode, samt hvordan vi arbejder med dobbelt opmærksomhed i ”midten af det hele”. Derefter nogle refleksioner om, hvordan vi som psykodynamiske praktikere kan adressere processer under overfladen på en måde, der i denne kontekst opleves som meningsfyldt og værdiskabende.

Dorte Sandager

Cand.comm. og Master i organisationspsykologi, Roskilde Universitet. Selvstændig konsulent, arbejder især med ledelses- og organisationsudvikling, supervision, coaching, teamsamarbejde og – udvikling. Ejer af Transitions ApS og senior partner i Action Lab A/S. Ekstern lektor på MPO/ Roskilde universitet samt censor på Institut for Kommunikation samme sted. Lærer på OPU.

 Lotte Svalgaard

Phd. og Cand. Psyk. Selvstændig konsulent med særligt fokus på ledelses- og organisationsudvikling. Associeret ledelseskonsulent hos INSEAD. Senior partner i Action Lab A/S. Ekstern lektor på MPO/ Roskilde universitet.

Medlemmer: gratis

Gæster: 100 kroner (betales ved indgangen)

Download programmet i pdf: Generalforsamling og oplæg om Action Lab[4347]