Blue Swirl Compressor

Vind billet til grupperelationskonference i maj 2017

Værdi 25.000 svenske kroner

Foreningen NAPSO udlodder en gratis billet til grupperelationskonferencen “Identitet, Tillhörighet och Engagemang”, som vores svenske søsterorganisation AGSLO afholder. Konferencen finder sted 17 – 20. maj 2017 på Tynningö i Stockholms skærgård. Du har mulighed for at vinde en gratis billet.

Identitet, tilknytning og engagement

Arbetskonferensen ger dig en unik möjlighet att i samarbete med andra genom ett erfarenhetsbaserat lärande utforska frågor kring Identitet, Tillhörighet och Engagemang.

“Konferensen vänder sig till dig som arbetar som chef, ledare eller medarbetare i en större eller mindre organisation, och som vill fördjupa din förståelse för den dynamik som utvecklas i och formar sociala system som till exempel organisationer.

Sådan gør du for at være med i konkurrencen

  1. A) Jeg er ikke medlem af NAPSO/Jeg har glemt at forny mit medlemsskab

Er du i dag ikke betalende medlem, så meld dig ind. Send en mail til formand Steen Visholm med din kontaktinformation og et par linjer om hvorfor du gerne vil være medlem. Så får du svar fra Steen. NB kontingentet skal derefter også være indbetalt, for at deltage i konkurrencen.*

  1. B) Jeg er medlem af NAPSO

Send en mail til formand Steen Visholm. Skriv AGSLO i emnefeltet.*

Så er du med i konkurrencen om den gratis billet.

Konkurrencen løber frem til 27. marts 2017. Derefter bliver vinderen udtrukket og får direkte besked på mail.

Billetten har en værdi af 25.000 svenske kroner inkl. moms. Transport til og fra konferencen er ikke inkluderet.

Læs mere om AGSLOs grupperelationskonference i maj

Gå til AGSLOs hjemmeside og læs mere: http://www.agslo.se

  • Adressen er svisholm@ruc.dk I NAPSO kan optages medlemmer, der interesserer sig for anvendelse og udvikling af den psykodynamiske og systemteoretiske organisationspsykologi. Kontingentet er pt. på 300 kr. om året og gælder fra 1. maj til 31. april.